> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Het kabinet trekt komende jaren fors meer uit om het bereik en de kwaliteit van het laaggeletterdheidsbeleid te verbeteren, meldt de rijksoverheid. Aanvullend op het jaarlijkse budget van 60,4 miljoen euro, krijgen de gemeenten er tot en met 2024 jaarlijks tot 7 miljoen euro bij.

19-03-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Minister Wouter Koolmees lanceerde vandaag het 'financieel cv'. Met het financieel cv kunnen werkzoekenden voortaan naast het gewone cv een tweede cv aan de werkgever laten zien. Op het financieel cv staat beschreven welke regelingen of subsidies de werkgever kan krijgen als hij de sollicitant in dienst neemt.

13-03-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Uw cv op orde, een krachtige sollicitatiebrief de deur uit. En daar is de uitnodiging: u mag op gesprek komen. Kriebels in uw buik, een nacht slecht slapen en op de dag zelf klamme handen. Hoe wordt u uw zenuwen de baas tijdens het sollicitatiegesprek? Webinarspecialisten Tim Sachse en Yvette Cambridge gaven er een themawebinar over. Tim deelt enkele handige tips.

26-02-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Training en scholing zijn belangrijk voor het vinden van nieuw werk als mensen hun baan verliezen. Dat blijkt uit het rapport 'Overstappen op de arbeidsmarkt', dat vandaag is aangeboden aan SER-voorzitter Mariëtte Hamer. De onderzoekers doen ook de aanbeveling om eerder te beginnen met het begeleiden van boventallige werknemers. Tilburg University en House of Skills presenteerden het onderzoek gezamenlijk in Amsterdam. Dit meldt Tilburg University.

21-02-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

School voor Service, Zorg, & Welzijn als onderdeel van het Friesland College en Medical Groep gaan samen 36 studenten opleiden tot mbo-verpleegkundigen. De twee organisaties willen op deze manier een bijdrage leveren aan de terugdringing van het tekort aan verpleegkundigen op de arbeidsmarkt. Zorgprofessionals uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe doen mee. Het eerste traject start op 1 april 2019.

14-02-2019 | Lees meer

Pagina's